ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τόσο η θεραπεία ζεύγους, όσο και η ατομική ψυχοθεραπεία έχουν σαν στόχο να διευκολύνουν τους θεραπευόμενους να βρουν διέξοδο σε ότι τους προβληματίζει, να σπάσουν τον φαύλο κύκλο των δυσκολιών και των εμποδίων που συχνά οι ίδιοι βάζουμε στο δρόμο μας. Ως ψυχολόγος – σύμβουλος γάμου εφαρμόζω τη συστημική προσέγγιση πιστεύοντας ότι οι άνθρωποι μπορούν να τα καταφέρουν να βγουν από το αδιέξοδο τους αρκεί οι ίδιοι να πιστέψουν πρώτα στον εαυτό τους και στην αξία τους. Σε αυτό το προσωπικό ταξίδι, θεραπευτής και θεραπευόμενος είναι συνοδοιπόροι και η θεραπευτική συνεδρία είναι το ασφαλές και σταθερό πλαίσιο όπου θα αναζητήσουν και θα βρουν το δρόμο της προσωπικής τους ανάπτυξης.

Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υποστήριξη Ενηλίκων

Συμβουλευτική Γάμου & Θεραπεία Ζεύγους

Συμβουλευτική Γονέων & Οικογένειας

Online συνεδρίες μέσω Skype


Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνεδρίες:

Η χρέωση ανά συνεδρία διαμορφώνεται στα 40€ – 50€, ανάλογα με την συχνότητα των συναντήσεων και το είδος της συμβουλευτικής / ψυχοθεραπείας που θα ακολουθήσετε (ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων ή εφήβων). Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι πενήντα λεπτά και η συχνότητα των συναντήσεων μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά 15 ημέρες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Σπουδές

 • Πτυχίο Ψυχολογίας (Bsc), Keel University, Μ.Βρετανία
 • Μεταπτυχιακός τίτλος στην Εγκληματολογία (Μa), keel University, Μ.Βρετανία
 • Εκπαίδευση στην Οικογενειακή – Συστημική Θεραπεία, Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ. (Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχολογικής Υποστήριξης)

Επαγγελματική Διαδρομή

 • Συνεργάτης στο Κε.Θ.Ε.Α. (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) από το 2002 έως το 2011:
  • Κέντρο Ενημέρωσης: 2002-2003
  • Κοινότητα Απεξάρτησης: 2003-2006
  • Κέντρο Οικογένειας: 2006-2011
 • Παράλληλα από το 2007 συνεργάζομαι ως Επιστημονικός Σύμβουλος στο Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης επαφή σε θέματα γάμου και οικογένειας
 • Από το 2008, συντονίζω Ομάδες Συμβουλευτικής Γονέων σε συνεργασία με Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία

Παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210.66.19.177 – 210.57.70.353

Αγία Παρασκευή (τηλ. 210.66.19.177)

Το γραφείο μας θα το βρείτε στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής και εξυπηρετεί εξίσου τα α) Βόρεια Προάστια: Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου, Ψυχικό καθώς και Μελίσσια, Βριλήσσια, Μαρούσι και Κηφισιά και β) τα Ανατολικά: Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Παιανία, Κορωπί και Μαρκόπουλο, Γλυκά Νερά, Γέρακα και Παλλήνη. Εύκολη πρόσβαση και για τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας από την Αττική Οδό (έξοδοι 14&15 και Υ4&Υ6).

Περιστέρι (τηλ. 210.57.70.353)

Το γραφείο μας βρίσκεται στο Περιστέρι (πλ. Δημοκρατίας), πολύ κοντά στους σταθμούς μετρό «Περιστέρι» και «Ανθούπολη».  Είναι εξυπηρετικό για τις περιοχές: Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Άγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι καθώς και για τμήμα του δήμου Αθηναίων (Κέντρο, Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος, Σεπόλια, Κολοκυνθού).

ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ