ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ως ψυχολόγος – σύμβουλος γάμου πιστεύω στην βιωματική αξία της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας. Τόσο στη θεραπεία ζεύγους, όσο και στην ατομική ψυχοθεραπεία, η προσωποκεντρική προσέγγιση φροντίζει στην διευκόλυνση των θεραπευομένων προκειμένου οι ίδιοι να βρουν το δρόμο τους, το δικό τους μονοπάτι που θα ταιριάζει στην δική τους ιστορία ζωής. Γι’ αυτό θα ήθελα να τονίσω την μεγάλη αξία της αυθεντικότητας και της ενσυναίσθησης ως «θεραπευτικά εργαλεία» προκειμένου να επιτευχθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφαλείας στη θεραπευτική συνεδρία είτε πρόκειται για ενήλικες και ζευγάρια, είτε για παιδιά και εφήβους.

Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υποστήριξη Ενηλίκων

Συμβουλευτική Γάμου & Θεραπεία Ζεύγους

Συμβουλευτική Γονέων & Οικογένειας

Online συνεδρίες μέσω Skype


Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνεδρίες:

Η χρέωση ανά συνεδρία διαμορφώνεται στα 40€ – 50€, ανάλογα με την συχνότητα των συναντήσεων και το είδος της συμβουλευτικής / ψυχοθεραπείας που θα ακολουθήσετε (ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων ή εφήβων). Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι πενήντα λεπτά και η συχνότητα των συναντήσεων μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά 15 ημέρες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Σπούδασα Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην συνέχεια εκπαιδεύτηκα στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση (Κ.Ε.Π.Π & Strathclyde University, U.K).

Παράλληλα απέκτησα κατάρτιση σε επιμέρους κατευθύνσεις της ψυχολογίας:

 • Εκπαίδευση στην Συμβουλευτική Γάμου & Θεραπεία Ζεύγους, Κέντρο Συστημικής Θεραπείας
 • Δίπλωμα Συντονιστή Ομάδων Γονέων, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Σχολών Γονέων
 • Κλινικά Σεμινάρια Ψυχοθεραπείας Εφήβων, Ψυχιατρικό Τμήμα Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών
 • Εκπαίδευση στην ανακουφιστική φροντίδα παιδιών με απειλητική για την ζωή ασθένεια, “Μέριμνα”

Επαγγελματικά, συνεργάστηκα με:

 • Το Ειδικό Παιδαγωγικό Κέντρο “Αργώ”, στον Πειραιά (2003-2004)
 • Το Νοσοκομείο παίδων “Αγία Σοφία”:
  • 2005 – 2006: Ογκολογικό Τμήμα (Κ.Ε.Θ.), Ά Παιδιατρικής Κλινικής
  • 2006 – 2007: Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελών των Οστών (Μ.Μ.Μ.Ο.)
  • 2007 – 2009: Κέντρο Πρόληψης και Υγείας Εφήβων, A’ Παιδιατρικής Κλινικής
 • Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνων (2010-2012)

Από το 2004 έως και σήμερα συνεργάζομαι με Δήμους και Σχολεία κυρίως της Ανατολικής Αττικής ως Συντονιστής Ομάδων Γονέων.

Από το 2005 εργάζομαι Ιδιωτικά ως Ψυχολόγος.

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210.66.19.177 – 210.57.70.353

Αγία Παρασκευή (τηλ. 210.66.19.177)

Το γραφείο μας θα το βρείτε στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής και εξυπηρετεί εξίσου τα α) Βόρεια Προάστια: Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου, Ψυχικό καθώς και Μελίσσια, Βριλήσσια, Μαρούσι και Κηφισιά και β) τα Ανατολικά: Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Παιανία, Κορωπί και Μαρκόπουλο, Γλυκά Νερά, Γέρακα και Παλλήνη. Εύκολη πρόσβαση και για τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας από την Αττική Οδό (έξοδοι 14&15 και Υ4&Υ6).

Περιστέρι (τηλ. 210.57.70.353)

Το γραφείο μας βρίσκεται στο Περιστέρι (πλ. Δημοκρατίας), πολύ κοντά στους σταθμούς μετρό «Περιστέρι» και «Ανθούπολη».  Είναι εξυπηρετικό για τις περιοχές: Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Άγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι καθώς και για τμήμα του δήμου Αθηναίων (Κέντρο, Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος, Σεπόλια, Κολοκυνθού).

ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ